Categorieën
Pagina's
Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij jou thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!
Direct contact?
+31(0)73-260 04 44

Interieur tip: moodboards!

Interieur tip: moodboards!

Dan sta je daar voor een lege woonkamer – hoe kijk je door de sporen van een nog verse verbouwing heen? Deze blog staat in het teken van het moodboard! 

Ga eerst na bij jezelf, wat moet mijn huis uitstralen? Licht en ruimte? Warmte en gezelligheid? Vervolgens kun je werken met moodboards – om zo kleurnuances en stijlen te bepalen. Deze moodboards kunnen de basis vormen van het inrichten van je interieur. 

Moodboard 1: origineel & eigenzinnig

Kies voor elementen die je niet overal terugziet. Struin rommelmarkten af of maak af en toe een gekke combinatie. Een eigen identiteit in je huis zorgt ervoor dat je trots kan zijn op je woning!

Door de vele snelle ontwikkelingen in onze wereld hebben we meer en meer behoefte aan authenticiteit. Waarin een tijdlang de trend was om je huis modern en 'clean' in te richten is er meer en meer behoefte aan elementen die karakter en persoonlijkheid geven aan je huis.

Moodboard 2: Texturen & kleur

Ga opzoek naar mooie combinatie in zowel textuur als kleur. Het mixen van texturen en kleuren verrijkt uw interieur. Op het moodboard met texturen & kleur zijn we opzoek naar fijne combinaties: bijvoorbeeld rustiek hout met karakter werk prachtig in combinatie met Raw Stones. Of in de woonkamer: houten kasten die afsteken tegen een donker groene muur. Deze combinaties zorgen ervoor dat zowel de kleurkeuze als de meubels goed tot hun recht komen.

Moodboard 3: Modern & stijlvol

Een smaakvolle inrichting begint bij de juiste combinatie van donkere tinten in een lichte ruimte. Het combineren van moderne met oude elementen is daarom ideaal om uw woning smaakvol in te richten. In het derde moodboard zijn een aantal ideeën en combinaties samengebracht.

Het volgen van woontrends? Wij adviseren altijd om dicht bij je gevoel te blijven en gewoon je hart te volgen.


Naam:
E-mail adres: