Showroom:
Ma t/m Vr 8:00 - 17:00 | Za: 8:00 - 16:00
  • Online shoppen bij Destijdsch!
  • Wij bezorgen bij u thuis!
  • Veilig betalen met iDEAL of PayPal!

Oude Portugese tegels

Authentiek

Oude Portugese cementtegels als authentiek detail

Wilt u meer authentieke details in uw woning? Breng authenticiteit terug met oude materialen! Vaak gaan authentieke details in oude gebouwen verloren en met de hedendaagse bouw wordt alles strak opgeleverd. Dit is natuurlijk jammer, omdat authentieke en oude details juist zorgen voor meer sfeer in huis. Tegenwoordig worden daarom steeds vaker oude materialen toegepast om sfeer te creëren in huis.

Echte sfeermakers

Oude Portugese cementtegels zijn voornamelijk afkomstig uit oude gebouwen en tegenwoordig nog regelmatig terug te vinden in oude kastelen of landhuizen. Oude Portugese cementtegels hebben al een heel leven achter de rug en juist die geleefde uitstraling zorgt voor een authentieke sfeer. Door de  authentieke kleuren en motieven van de Portugese tegels creëert u een interessante en warme sfeer. Daarnaast hebben veel van deze oude tegels nog een origineel Jugendstil of Art Deco patroon. Deze tegels zijn erg uniek!

Oude Portugese tegels in huis

Authentieke met motief versierde tegels zijn steeds meer terug te zien in de huidige interieur trend. Deze tegels komen we vooral tegen in kleine ruimtes zoals het toilet, de hal en badkamers, maar ook in keukens zijn oude Portugese cementtegels steeds vaker terug te vinden. Daarnaast zijn de tegels zowel geschikt als vloer-en wandtegel!

 Door oude materialen te combineren met verschillende stijlen creëert u een dynamisch interieur dat blijft verassen! Vooral in ruimtes met neutrale kleuren komen de authentieke details van deze tegels goed tot zijn recht. Vandaar dat Portugese tegels vaak als statement worden toegepast in hallen, toiletten, badkamers en keukensOude Portugese tegels
-5%
Naam:
E-mail adres: